Baronen & Baronessens kødsauce med squash pasta
Tilberedning
30 min - 4 pers
Blend rødløg hvidløg, forårsløg, gulerod, rødbede og pastinak i en minihakker eller rive dem fint i hånden.
Steg det i olie ved middelvarme. Rist kødet på en pande, til det har fået let stegeskorpe. Put kødet over i gryden med grøntsagerne og tilsæt hakket tomat, tomatpuré, majs, oregano, basilikum og paprika. Kog det op og smag til med salt og peber.
Skær enderne af squashene og kør dem gennem spiralizeren til du har de fineste spaghetti strimler, nudler eller båndpasta. Hvis du ikke har en spiralizer, kan en julienneskræller eller kartoffelskræller også anvendes.
Giv dem et hurtigt opkog på 1-2 min med lidt citron, olie og salt i vandet. Dryp dem godt af inden servering.
Tip
Hvis det skal ligne rigtig spaghetti, så skræl evt. squashen først.
Bolognesen kan også spises med almindelig pasta, eller halvt af hver.
Tilsæt chili, bønner og peberfrugter og du har den lækreste chili con carne.
Lav en dobbeltportion og spis den ene dag kødsaucen med squashspaghetti til og den anden dag chili con carne, serveret med blomkålsris og cremefraiche på toppen.
Opskrift, styling & foto: Sabine S. Nielsen