Bahn Mi
Tilberedning
45 min - 2 stk
- Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
- Kom chili i og lad den simre i den varme lage i 1 minut. Sluk.
- Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkerne i skiver og kom dem i den varme lage. Lad dem trække indtil servering.
- Dræn dem og vend dem med sesam.
Kylling:
- Skær kyllingen i strimler.
- Steg dem i olie på en varm, pande. Steg i 6-8 minutter, til den er gylden og gennemstegt.
- Kom chilisauce, ketchup, honning og eddike på panden og kog op, så kødet glasere. Krydr med salt.
Servering:
- Lun flutes, lav et kilesnit ned i dem.
- Smør med mayo og fyld dem med gulerod, asparges, kylling, syltet agurk, koriander og spirer.
- Top med chili til dem der har lyst og servér straks med limebåde til.
TIP!
Når du klargør asparges, så knæk eller skær, den nederste, træede ende af dem og kassér den.
Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø