Brug denne skønne sandwich som aftensmad eller lækker frokost. De fleste kan spise 1 styk, gerne med en grov salat til, men vurdér om I skal have 2 hver – og gang evt. opskriften op. undlad chili, hvis ikke alle er til det!

Tilberedning

45 min - 2 stk

  1. Kom sukker og eddike i en kasserolle og kog op til sukkeret er smeltet.
  2. Kom chili i og lad den simre i den varme lage i 1 minut. Sluk.
  3. Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkerne i skiver og kom dem i den varme lage. Lad dem trække indtil servering.
  4. Dræn dem og vend dem med sesam.

Kylling:

  1. Skær kyllingen i strimler.
  2. Steg dem i olie på en varm, pande. Steg i 6-8 minutter, til den er gylden og gennemstegt.
  3. Kom chilisauce, ketchup, honning og eddike på panden og kog op, så kødet glasere. Krydr med salt.

Servering:

  1. Lun flutes, lav et kilesnit ned i dem.
  2. Smør med mayo og fyld dem med gulerod, asparges, kylling, syltet agurk, koriander og spirer.
  3. Top med chili til dem der har lyst og servér straks med limebåde til.

TIP!
Når du klargør asparges, så knæk eller skær, den nederste, træede ende af dem og kassér den.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.