Bagte rødløg i teriyaki sauce | Opskrift med kulmule
Det er nemt at lave sin egen teriyaki sauce, og den er skøn at have på køl til at peppe en hurtig grøntsagsret op.

Tilberedning

45 min - 4 pers.

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kom vand, farin, akaciehonning, soja, hvidløg og ingefær i en gryde. Varm det op så sukkeret smelter ved middelvarme.
  3. Pisk vand sammen med majsstivelse i en lille kop og kom det i gryden.
  4. Skru op til høj varme og pisk mens det koger op og tykner. Tag det af varmen og lad det køle af.
  5. Pil rødløgene og skær dem i kvarte. Læg dem i et fad.
  6. Hæld halvdelen af teriyaki-saucen over løgene og sæt fadet i ovnen i 20 minutter til løgene er møre. Åbn ovnen et par gange undervejs og hæld lidt af saucen fra fadet over løgene.
  7. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  8. Varm en pande op med olivenolie og smør. Steg kulmulefileterne med skindsiden ned af ved høj varme et par minutter. Brug en spiseske undervejs til at hælde noget af fedtstoffet over fisken. Når fileterne næsten er færdige, vendes de og får ca. 30 sekunder på den anden side. Drys med salt og peber.
  9. Hæld vandet fra nudlerne og vend med bønnespirerne.
  10. Anret den stegte kulmule med nudler, bagte rødløg, et drys finthakket purløg og servér retten med resten af teriyaki-saucen som tilbehør.

Opskriftudvikling, styling og foto: Julie Karla 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Bagte rødløg i teriyaki sauce med stegt kulmule

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.