• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Bagte rodfrugter med pære og rucola - Opskrift hos Sæson

Bagte rødder med pærer

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Brug årstidens rodfrugter til en fyldig salat, som er mættende nok i sig selv. Alternativt kan den servers som grønt tilbehør til aftensmaden.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Aug – Jan
    Dagligt grønt
    Lav på gluten

    Ingredienser

    4 pers.

    1 kg rodfrugter, fx knoldselleri, jordskokker, pastinakker og gulerødder
    1 spsk. olivenolie
    Salt og peber
    2 bagekartofler
    150 g bacon i tern
    1 spsk. olivenolie
    2 pærer fx Clara Friis
    50 g valnødder
    1 håndfuld rucola
    100 g gorgonzola
    ½ dl yoghurt naturel 1,5%

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    I stedet for gorgonzola kan du bruge en anden blåost som fx Roquefort eller Saint Agur. Hvis du ikke er til blåost, så rør yoghurt med presset hvidløg og krydderurter i stedet.  

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies