Bagt rødbede kan bruges som sødt tilbehør til kødretter eller som et element i et vegetarisk måltid 


Tilberedning

45 min - 2 personer

Varm ovnen op til 175°C.
Vask og skræl rødbederne og skær dem i grove stykker.
Læg rødbederne i et ovnfast fad og krydr med salt, peber, timian, hvidløg og olivenolie
Bag rødbederne i ca. 30 minutter.
Server straks.

Server til oksesteg, stegt fjerkræ eller som hovedelement i en vegetarisk ret.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.