Super simpel og skøn dessert. Skal den være endnu mere dessertagtig, kan du erstatte yoghurt med vaniljeis.

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Sæt æblerne i et ovnfast fad. Bag dem ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller til de er helt møre og ret så rynkede.
  2. Servér æblerne lune med yoghurt, granatæble, honning og hakkede pistacier
  3. Skær selv uden om kernehuset, når du spiser.

TIP!

Du kan også halvere æblerne og fjerne kernehuset. Jeg synes bare, at det hele æble er så pænt.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.