En lun og saftig salat af bagte grøntsager, med en dyb smag af timian og rosmarin

Tilberedning

- 4 personer

  1. Skær squash, aubergine og peberfrugt i tern og rødløg i smalle både.
  2. Tilsæt krydderurter og olivenolie og bland godt.
  3. Bred grønsagerne ud på en bageplade, krydr med salt og peber og bag dem ved 200°C i 15 min.
  4. Tilsæt halve tomater og bag endnu 10-15 min.
  5. Dryp salaten med balsamico, drys med parmesan i flager samt basilikum og server straks.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.