En lækker og smagfuld ret med rødkål, gedeost og knasende valnødder

Tilberedning

30 min - 4 pers

  1. Fjern de yderste blade af rødkålen. Skær resten i store stykker.
  2. Skær æble i tykke både.
  3. Fordel rødkål og æble i en ovnfast form. Pensl med olie, og krydr med salt og peber.
  4. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader cirka 15 minutter.
  5. Del gedeosten i mindre stykker. Fordel over rødkålen og æblerne.
  6. Bag yderligere 5 minutter.
  7. Hak valnødder groft. Rist på en pande med honning, indtil de er gylden.
  8. Fordel valnødderne på toppen af rødkålen og æblerne.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.