En klassikker blandt rodfrugter, nemt og enkelt tilbehør

Tilberedning

60+ min - 2 personer

  1. Varm ovnen op til 175 °C
  2. Skræl pastinakkerne og prik dem overalt med spidsen af en skarp kniv.
  3. Læg dem i et ovnfast fad og gnub dem med lidt olivenolie og groft salt.
  4. Bag pastinakkerne i ovnen i 45 minutter eller indtil de er gyldne.
  5. Server straks.

    Server til stegt kylling, til gryderetter eller som tilbehør til en æggekage.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.