• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Bagte grøntsager og pasta med æg

Bagt pasta & grønt

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Lækre proteinrige hapsere. Brug dem i madpakken, picnickurven eller som eftermiddagssnack.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Jun – Nov
    Vegetar

    Ingredienser

    9 stykker

    300 g kogt pasta

    250 g squash

    150 g ærter

    100 g spinat

    3 æg

    250 g hytteost

    200 g revet mozzarella

    Salt og peber

    Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    Brug resterne fra aftensmaden - både pasta og grønt. Kogte/dampede grønsager er også velegnede.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies