Opskrift på sæsonens kål med masser af smag. Perfekt som hovedret til de kødfrie dage eller som lækkert tilbehør.

Tilberedning

- 4 personer

Del hvidkålen i 8-12 skiver afhængig af størrelse.
Læg dem i en sigte og hæld kogende vand over.
Afdryp og bred dem ud i et jævnt lag på en bageplade.
Rist knust hvidløg, timian og brød i olivenolie til det er gyldent.
Afkøl, bland med parmesan og krydr med salt og peber.
Drys blandingen hen over kålen og gratiner ved 225°C /210°C varmluft i ca. 10 min. til osten og kålen er gylden.
Drys med fintrevet citronskal og hakket persille og server.

Opskrift og styling Gitte Heidi Rasmussen, foto Betina Hastoft

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.