Bagt fladbrød
Tilberedning
45 min - 8-12 personer
- Vask gulerødderne og kom dem op i en lille bradepande. Vend dem med lidt olivenolie og havsalt. Bag dem i en 200° C varm ovn i ca. 30 minutter, eller indtil de er møre, men ikke overbagte. Afkøl.
- Skræl gulerødderne med en lille kniv og mos dem groft med en gaffel.
- Pensl fladbrød med lidt koldt vand, og kom dem op på en bageplade. Læg most gulerod på, feta og dernæst rødløg. Drys med hele korianderfrø, havsalt og chiliflager. Afslut med at dryppe brødene med olivenolie.
- Bag fladbrødene i en 200 grader varm ovn, i 6-10 minutter. Eller indtil toppen er gylden og sprød.
- Vend alle ingredienserne til brøndkarsesalat sammen i en lille skål.
- Top brødene med brøndkarse-salat og skær dem i 6 stykker. Server straks.
Opskrift og styling: Kille Enna
Foto: Kille Enna