Når gulerødderne bliver bagt i ovnen som her, bliver smagen mere koncentreret og karakteristisk, end hvis du koger dem i vand

Tilberedning

45 min - 8-12 personer

  1. Vask gulerødderne og kom dem op i en lille bradepande. Vend dem med lidt olivenolie og havsalt. Bag dem i en 200° C varm ovn i ca. 30 minutter, eller indtil de er møre, men ikke overbagte. Afkøl.
  2. Skræl gulerødderne med en lille kniv og mos dem groft med en gaffel.
  3. Pensl fladbrød med lidt koldt vand, og kom dem op på en bageplade. Læg most gulerod på, feta og dernæst rødløg. Drys med hele korianderfrø, havsalt og chiliflager. Afslut med at dryppe brødene med olivenolie.
  4. Bag fladbrødene i en 200 grader varm ovn, i 6-10 minutter. Eller indtil toppen er gylden og sprød.
  5. Vend alle ingredienserne til brøndkarsesalat sammen i en lille skål.
  6. Top brødene med brøndkarse-salat og skær dem i 6 stykker. Server straks.

Opskrift og styling: Kille Enna
Foto: 
Kille Enna

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.