Disse små spinat tærter er virkelig nemme at lave, da der ingen tærtedej er. De smager dejligt lune, men er også gode kolde og egner sig derfor ideelt til madpakken.


Tilberedning

45 min - 12 små tærter

  1. Rør fromage frais godt sammen med hytteost og æg. Kværn peber i og tilsæt stødt muskat.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande, hak dem og hæld dem over i en skål.
  3. Kom spinaten ned i en gryde med lidt kogende vand i 5 sekunder. Lad den dryppe godt af og hak den fint.
  4. Pres overskydende væde ud af spinaten.
  5. Bland spinat, parmesan og de hakkede pinjekerner sammen med hytteost-blandingen.
  6. Hæld blandingen i muffinforme, der er smurt grundigt eller foret med papir, og lad dem bage i en forvarmet ovn ved 160 grader i 25-30 minutter, eller til de er gennembagte.

Opskrifter og foto venligst udlånt fra Kram i madkassen af Sif Orellana

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.