• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Pasta med friske grønne asparges og kruspersille

Asparges og pasta med parmesan

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Asparges er i sæson fra april til Sankthans, så det er her, de skal rånydes. Sammen med pasta er grønne asparges suveræn fastfood.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Jun
    Dagligt grønt
    Lav på laktose
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    300 g pasta, gerne penne
    500 g friske asparges, grønne
    1 dl parmesan, friskrevet
    ½ dl olie
    2 spsk. hvidvinseddike
    Piri piri chili, eller almindelig chilipulver
    Salt
    Sukker
    1 dl mandelflager
    ½ dl hakket persille

    Opskrift og styling: Maria Meldgaard
    Foto: vigsø + co / Heidi Vigsø

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies