Asparges med bacon er et nemt og lækkert tilbehør til fisk eller kylling, og kan passende også gøres til en del af sommerens grillmad.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Knæk eller skær den træede ende af aspargesene. Skyl aspargesene og dup dem tørre med et rent klæde.

Halver baconskiverne. Rul bacon omkring aspargesene, lad aspargeshovedet stikke op. Fordel aspargesene på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 grader til baconskiverne er gyldne og sprøde.

Skyl dilden. Kom alle ingredienser til dilddippen i en blender og miks det sammen.

Tips
Aspargesene kan også steges i lidt olivenolie på en pande eller grilles på en udendørsgrill.

Bacon kan udskiftes med parmaskinke. Brug lidt olivenolie til at stege dem i.

Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.