Asparges med serranoskinke er en snack, som efter en tur i ovnen gør sig godt på brunchbordet og på enhver buffet eller som forret.

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl og bræk enderne af de grønne asparges.
  3. Skær parmesan i store tern.
  4. Læg en skive serranoskinke på et spækbræt, knæk en asparges og læg de to halvdele og et stykke parmesan oven på.
  5. Rul skinken omkring og fastgør med en tandstikker.
  6. Læg de små ruller på en bageplade med bagepapir.
  7. Dryp med olie og bag dem i 10 minutter i ovnen.
  8. Skyl persillen og hak den fint. Riv skal af citronen og pres saft af den halve citron.
  9. Bland citronskal og -saft og olivenolie sammen med hakket persille og revet parmesan. Krydr med salt og peber.
  10. Hæld persilledressingen over de færdige aspargesruller.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen Når livet er en fest af Marie Melchior

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.