Hvide asparges og nye kartofler er to forsommerdelikatesser. Her er de i skøn forening med kylling i en lys og aromatisk flødesauce – en enkel og moderne udgave af høns i asparges.

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Sæt ovnen på 200 grader. Drys kyllingen med salt og peber. Læg den i en lille bradepande og stil den midt i den varme ovn. Gennemsteg kyllingen i ca. 50 minutter. Tag den ud af ovnen, og lad den afkøle lidt, før du skærer den ud i mindre stykker. 

Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, ca. 15-20 minutter.

Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra, og skær dem i mindre stykker. Kom asparges, fløde og vand i en gryde. Kom lidt salt i og lad simre i ca. 6-7 minutter.

Anret kyllingen sammen med asparges, flødesauce, kartofler og spinat.

Opskrift  og styling Maria Meldgaard
Foto: vigsø + co / Heidi Vigsø

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.