Tilbered broccoli kort og kærligt og du bliver belønnet med en fristende, grøn sag med smag, vitaminer og bid.

Asiatisk okse i grøn wok
Ingredienser
4 pers.
1 lille
spidskål
100 g
grønne bønner
1
broccoli
2 spsk olivenolie
400 g oksekød, evt. grisekød i tern
1 spsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 spsk friskrevet ingefær
½ dl soja sauce
1 spsk fiskesauce
1 limesaft
1 bundte
koriander
2 spsk cashewnødder
2 tsk sorte sesamfrø
Tilbehør
Kogte ris eller nudler
Næringsindhold pr. 100g
Energi
101 kcalEnergi
424 kJKulhydrater
5.8 gKostfibre
1.9 gFedt
5.7 gProteiner
6.7 g
Næringsberegning er eksklusiv tilbehør.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.