Asiatisk okse i grøn wok
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Nip bønnerne. Del broccoli i mindre buketter. Fjern de yderste blade af majsene og skær majs fra kolberne. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.
Varm halvdelen af olien i en wok. Den skal være rygende varm. Tilsæt karrypasta og brun kødet.
Tag kødet op og varm resten af olien. Steg spidskål, bønner og broccoli ved høj varme, til det får lidt farve. Tilsæt kød, chili, presset hvidløg og ingefær og vend godt rundt. Hæld soyasauce, fiskesauce og limesaft på panden og giv det et hurtigt opkog. Tilsæt majs og tag panden af varmen.
Drys med koriander, cashewnødder og sort sesam og servér med kogte ris eller nudler.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck