Asiatisk kyllingesuppe med kål
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Skær kyllingen i strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Snit kålen fint. Rens porren og skær i strimler. Rens svampene.
- Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Skær top og bund af citrongræs. Fjern de yderste blade og snit citrongræs fint.
- Varm olien i en gryde og steg chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Vend godt rundt.
- Hæld bouillon i gryden.
- Tilsæt kylling, gulerødder, kål og porrer og kog i suppen i ca. 5 min.
- Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.
- Varm olien på en pande og rist svampene ved god varme og smag til med salt.
- Server suppen med svampe, brød og friske koriander eller thaibasilikum
Tip!
I stedet for brød kan suppen serveres med 200 g kogte nudler.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek