Køber du frosne berberiandebryster, så læg dem til optøning i køleskabet, dagen før de skal bruges

Tilberedning

30 min - 4 personer

Dup andebrysterne tørre, rids fedtlaget og drys salt, peber og tandoori krydderi på. Brun andebrysterne på begge sider i en tør pande – skindsiden først. Tag dem op, læg dem på en plade med bagepapir og bag andebrysterne ved 180 grader, 18 – 20 minutter.

Brug panden med andefedtet til blommerne, der skal være ca 2 spiseskefulde tilbage- ellers kan tilsættes 1 spsk smør eller olivenolie.

Varm andefedtet og rist blommerne heri ved jævn varme med krydderierne. Tilsæt vineddike og lad den koge lidt ind eller til blommerne er møre – men stadig har bid.

Tip
Brug æbler i stedet for blommer.

Tandoori krydderi kan købes i de fleste supermarkeder landet over – eller er man i det krydrede hjørne kan man vælge at bruge harissa.

Oskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.