Denne opskrift er en fantastisk kombination af andebryst og blommer, som forbinder det saltede og det søde - en lækker ret til aftensmaden. Blommer er perfekt som tilbehør til andebryst og er noget som familien vil elske.

Andebryst med krydrede blommer som tilbehør
Ingredienser
4 pers.
2 friske berberiandebryster
salt og peber
1 tsk tandoori krydderi
Krydrede blommer
2 hele nelliker
evt. lidt hele kardemommekapsler
½ dl lys balsamico, eller anden eddike
Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Køber du frosne berberiandebryster, så læg dem til optøning i køleskabet, dagen før de skal bruges.
Du kan erstatte æbler med blommer som tilbehør alt efter sæson.
Tandoori krydderi kan købes i de fleste supermarkeder landet over – eller er man i det krydrede hjørne kan man vælge at bruge harissa.
Det perfekte tilbehør til andebryst
Veltilberedte andebryster med lækkert tilbehør er noget af det bedste, man kan servere for venner og familie. Der findes meget forskelligt tilbehør til andebryster, men krydrede blommer som er stegt i fedtet fra anden er noget helt særligt. Vi vil anbefale at prøve vores opskrift på andebryst med krydrede blommer - det vil være middagsbordets højdepunkt!