Squash er en af de nemmeste grøntsager at ordne, så det er oplagt at lade børnene hjælpe til med denne nemme æggekage.

Æggekage med squash
Ingredienser
Tilbehør
Næringsindhold pr. 100g
Energi
97 kcalEnergi
404 kJKulhydrater
4.9 gKostfibre
0.7 gFedt
5.5 gProteiner
6.6 g
Næringsberegning er eksklusiv tilbehør.
Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek
Tilberedning
Tip
Server evt. sprødstegt parmaskinke eller bacon til.
Kom 1 dl friskreven parmesan i æggemassen inden stegningen.
Hvis du har en rest af kogte eller stegte grøntsager som gulerødder, broccoli eller blomkål kan du komme dem i æggekagen i stedet for squash.
Rester af æggekagen kan opbevares i køleskabet og bruges dagen efter til pålæg på rugbrød.
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.