Sprød, uimodståelig og lige til at spise. Sæsonens æbler smager fantastisk i en æblestudel. Prøv den frække lakridsfløde til. Det er prikken over i´et.

Æblestrudel med lakridsfløde
Ingredienser
4 pers.
4 store æbler
2 spsk smør
2 tsk kanel
2 spsk brun farin
50 g mandler
50 g rosiner
4 plader optøet filodej
50 - 75 g smør til pensling
Lakridsfløde
2 1/2 dl piskefløde
2 tsk lakridspulver
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tip
Æblestudel smager bedst nybagt, da filodejen mister sin sprøde konsistens, hvis den står for længe. Hvis kagen servers som en dessert, kan æblerne tilberedes inden gæsterne kommer, og kagen er nem at lave færdig.