Nemme scones med revet æble og kanelsukker.

Tilberedning

30 min - 10 stk

  1. Tænd ovnen på 225°C alm. ovn eller 210°C varmluft.
  2. Bland hvedemel, bagepulver, salt og sukker i en skål.
  3. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Bland med revet æble og saml dejen med græsk
  4. yoghurt. Dejen må ikke æltes for meget, bare samles hurtigt og let med hænderne.
  5. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den forsigtigt uden at trykke til den er 2 cm tyk.
  6. Udstik til runde scones ca. 5 cm i diameter.
  7. Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med mælk og drys med kanelsukker.
  8. Bag dem ca. 12 min. til de er gyldne, sprøde og flotte.
  9. Afkøl lidt på rist, men nyd dem lune og friskbagte.

Tip!
Æblescones kan sagtens fryses

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.