• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Chutney med æble, pære, rosiner og tranebær

Æble-pærechutney

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Der spreder sig den skønneste duft i køkkenet, når den syrlig-søde chutney står og simrer. Og så har du nemt tilbehør til fx et stykke andebryst, en svinekotelet eller til fast ost som pecorino eller manchego.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Aug – Dec
    Dagligt grønt
    Vegetar
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    Ca. ¾ liter

    400 g skrællede, udkernede æbler
    400 g skrællede, udkernede pærer
    375 g rørsukker
    200 g sultanas (store, lyse rosiner)
    50 g tørrede tranebær
    ½ vanillestang
    1 stort, hakket løg
    1 spsk gule sennepsfrø
    25 g friskreven ingefær
    ½ tsk salt
    3½ dl æbleeddike

    Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies