En sprød eftermiddagsbid som de større børn nemt selv kan lære at lave.

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

Skyl og afdryp ærterne. Mos avocadokødet. Rør ærter, purløg og avocado sammen og smag til med limesaft, evt. jalapeno, salt og peber. Kom det i en skål.

Varm olivenolien op på en pande Steg tortillaerne en af gangen på panden, de skal steges gyldne på begge sider. Afdryp dem på køkkenrulle og knæk dem i mindre stykker. Spis ærteguacamolen på tortillastykkerne.

Tip
Du kan også spise ærteguacamolen på knækbrød, sprødristet rugbrød eller rugbrødschips.

Opskrifter og styling: Bente nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.