Der er masser af æble, marcipan og remonce i disse lækre, søde og bløde kanelsnegle.

Tilberedning

+60 min - 20 stk

Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt. 

Hæld væske i en skål og opløs gæren heri.

Tilsæt revet æble, sukker, salt og æg og ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen. Ælt til dejen er glat og smidig og stil den tildækket til hævning i ca. 1 time.

Riv æbler og marcipan på den grove side af et rivejern. Rør æble og marcipan med blødt smør, brun farin og kanel.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel 40 x 30 cm og fordel remoncen på dejen.

Rul dejen forsigtigt sammen som til en roulade og skær den ud i 20 skiver. Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir.

Lad sneglene hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Pensl derefter med sammenpisket æg og bag sneglene ved 200 grader i ca. 25 min.

Rør til sidst flormelis med kogende vand til en glasur og dekorer sneglene. 

 

Opskrift og styling Lone Kjær
Foto: Line Falck 

 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.