Spændende og nyt tilbehør i form af spicy æblesalat.


Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Pisk citronsaft og olie sammen i en skål.
  2. Flæk chilien, skær frøvægge og kerner væk og hak den fint.
  3. Skær løget i tynde skiver.
  4. Vend chili og løg i dressingen.
  5. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene.
  6. Skær æblerne i tynde både og vend dem med det samme i dressingen.
  7. Smag til med salt og peber.


Servér æblesalaten til både milde og kraftige gryderetter og stegt eller grillet okse-, svine- og lammekød og fjerkræ.

Opskrift og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.