En super nem og frisk æblesalat, som sagtens kan serveres en hverdagsaften hvor man trænger til lidt sødt.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Riv limeskallen fint og pres saften ud af frugten. Rør limesaft og –skal, med ingefær, vaniljekorn og sirup eller honning i bunden af en stor skål.

Hak myntebladene groft.

Skær æblerne i kvarte og fjern kernehusene. Skær hver kvarte i store tern. Vend med det samme æblerne grundigt i siruppen sammen med myntebladene. Lad æblesalaten trække i 5 minutter og rør indimellem.

Pisk fløden til flødeskum. Fordel flødeskummet i 4 skål og kom æblesalaten ovenpå. Bræk ingefærsmåkagerne i små stykker og drys over æblerne. 

Opskrift og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.