De saftige æblemuffins passer perfekt både som både vinter og efterårskage

Tilberedning

45 minutter - 12 muffins

Rør smør, sukker og ahornsirup blødt og cremet med en håndmixer eller røremaskine.

Pisk æggene i et ad gangen.

Sigt og vend hvedemel og bagepulver i dejen og bland med æble, hakkede valnødder og chokolade.

Fordel dejen i smurte muffinsforme og drys med kanelsukker.

Bag kagerne ved 175ºC i ca. 25 min. og afkøl på rist.  

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Æblemuffins med valnødder, chokolade & kanelsukker

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.