Skøn æblemarmelade, som smager dejligt af vanilje og æbler.

Tilberedning

30 minutter - 1 stort glas eller 2 mindre (ca. 3/4 liter)

  1. Skær æblerne i små tern og kom dem i en gryde sammen med vand og sukker og bring det i kog.
  2. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
  3. Kom vaniljekorn, vaniljestang, citronsaft og ingefær ved æblerne og lad det simre til æblerne er godt møre og konsistensen er tyk.
  4. Fjern ingefæren og kom marmeladen i rene skoldede glas evt. skyllet i atamon.
  5. Luk straks og lad det køle af.

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Æblemarmelade med vanilje, ingefær og citron

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.