Rosmarin og æbler er en fin kombination. Server æblekagen i stor skål eller i portionsglas.


Tilberedning

60+ min - 8 personer

Natten før
Læg rosmarinstilke i fløde i en skål i køleskabet.

Skræl æblerne og skær dem i grove tern.

Kom æblerne i en gryde med ½ dl vand, vin, sukker og en flækket vaniljestang. Lad det simre i ca. 10 minutter. Smag evt. til med mere sukker og lad det køle af.

Rist raspen i smør på en pande og afkøl helt. Knus makroner og vend med rasp. Kom nu lag af æblemos og raspblandingen i en skål. Dæk til og lad stå og blive kold.

Lige inden servering fjernes rosmarinstilkene fra fløden. Pisk til skum og fordeles på toppen med et drys mandelflager.

Opskrift og styling: Udviklet af Maria Meldgaard
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.