En enkel og nem kage, der smager så englene synger.

Tilberedning

60+ min - 8 personer

  1. Skræl æblerne og skær dem i smalle både.
  2. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt marcipan og æg. Bland det godt og kom mel og bagepulver i dejen.
  3. Vend æblestykkerne i dejen og saft og skal fra appelsinen.
  4. Kom det hele i et smurt ovnfast fad og drys med mandelflager.
  5. Bages 30-40 min. ved 175 g på midterste ovnrille.

Kan spises kold eller lun med f.eks. is, creme fraiche eller flødeskum.

Fotostyling Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.