Calvados og æblebrændevin må ikke overtage smagen. Blot krydre på bedste vis. Jo koldere brændevin, jo mildere smag.


Tilberedning

30 min - 4 -6 personer

Kom Calvados i en fryseegnet skål og lad den fryse i nogle timer. Skræl æblerne og fjern stilk og kernehus. Skær dem i mindre stykker. Kom æblerne i en gryde med flækket vanilje og vand.

Lad æblerne koge ved svag varme under låg indtil de "falder sammen". Fjern vaniljen og smag til med sukker. Afkøl grøden helt, stil evt. i køleskab.

Serveres med fløde og lidt Calvados.

Opskrift udviklet af Maria Meldgaard
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.