En elsket ret af de fleste. Server æbleflæsk som en del af en klassisk julefrokost eller på en råkold efterårsaften

Tilberedning

30 min - 4 personer

Steg flæsket gyldent i en tør pande og steg det 6-7 minutter på hver side.

Tag flæsket op og hæld fedtet af panden.

Steg løg og æbler gyldne og møre i et par spsk af fedtet fra flæsket, krydr med sukker, salt, peber samt frisk timian.

Server det stegte flæsk med løg og æbler samt groft rugbrød.

Tip
Flæsket kan også steges på ovnristen i ovnen med halve eller kvarte stykker æble og løg i bradepanden nedenunder.

Energi pr. person
660 Kcal 
Fedt 32%
Protein 25%

Kulhydrat 43%

Opskrift: udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.