En klassiker med et twist. Det er en smagssag om du vælger at bruge mad- eller spiseæbler til æbleflæsk. Madæbler som Belle de Boskob bliver let mosede, mens spiseæbler bevarer struktur og fasthed – Cox Orange er meget velegnet.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Dup flæsket tørt og krydr med salt og peber. Steg flæsket i olie på en pande indtil de er sprøde. Tag op og hæld det meste af fedtet af panden.

Skær løgene i tynde skiver. Skær æblerne med skræl i både. Kom løg og æbler på panden og svits dem, til de får farve. 

Kom øl på panden og lad løg og æble simre møre. Server æbleflæsket med et drys timian og syltede hyben og rugbrød.

Opskrift og styling: Maria Meldgaard
Foto: Henrik Freek

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.