Der spreder sig den skønneste duft i køkkenet, når den syrlig-søde chutney står og simrer. Og så har du nemt tilbehør til fx et stykke andebryst, en svinekotelet eller til fast ost som pecorino eller manchego.


Tilberedning

60+ min - Ca. ¾ liter

Skær æbler og pærer i lidt grove tern på 3 – 4 cm.

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid. Rør jævnligt i chutneyen, til den har marmeladeagtig konsistens og fyld den på rengjorte glas, som opbevares køligt.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.