Det her bliver efterårets elsklingssalat. Nem, smuk og yderst velsmagende. Godt til røget kød eller fisk. Eller i madkassen vendt med kogt kold bulgur.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Rul savoykåls-bladene sammen og snit dem fint.

Kom på et fad.

Skær æblerne i små tern og vend med limesaft.

Drys over den snittede kål.

Snit rødløget fint og drys over.

Drys peberrod over.

Dryp rapsolie over salaten, drys med salt og server.

Opskrift og styling: Udviklet af Maria Meldgaard
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.