Åben kyllingesandwich
Tilberedning
30 minutter - 4 personer
Hak tomaterne fint. Skær agurken i små tern.
Vend tomater med agurk, presset hvidløg, eddike, olie og oregano. Smag salsaen til med salt og peber.
Skyl salaten og slyng den tør.
Grill majskolber med blade til de er godt mørke. Vend dem undervejs. Træk bladene tilbage og grill kolberne et øjeblik til de får farve. Grill brødene.
Blend havregryn til en rasp og vend med salt og peber.
Bank kyllingebryststykkerne let flade, vend dem i mel, sammenpisket æg og havregrynsrasp.
Varm olien på en pande og steg kyllingebryststykkerne på begge sider i ca. 3 min. til de er sprøde. Steg dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.
Smør brødene med mayonnaise og top med salat, kylling, salsa og koriander. Server med majskolberne on the side.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith