Sprød kylling er mange børns livret. Server den som her på et stykke brød med masser af tomatsalsa og sprøde majs lige til at gnave af.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Hak tomaterne fint. Skær agurken i små tern.

Vend tomater med agurk, presset hvidløg, eddike, olie og oregano. Smag salsaen til med salt og peber.

Skyl salaten og slyng den tør.

Grill majskolber med blade til de er godt mørke. Vend dem undervejs. Træk bladene tilbage og grill kolberne et øjeblik til de får farve. Grill brødene.

Blend havregryn til en rasp og vend med salt og peber.

Bank kyllingebryststykkerne let flade, vend dem i mel, sammenpisket æg og havregrynsrasp.

Varm olien på en pande og steg kyllingebryststykkerne på begge sider i ca. 3 min. til de er sprøde. Steg dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 8 min.

Smør brødene med mayonnaise og top med salat, kylling, salsa og koriander. Server med majskolberne on the side.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.