Madpandekager får ekstra god smag med persillerod.

Revet persillerod i pandekagedejen
Kom skrællet og revet persillerod i pandekagedejen, næste gang du skal lave madpandekager.
Madpandekager med persillerod
(8 stk.)
Ingredienser
100 g fuldkornsmel
100 g hvedemel
3½ dl mælk
¼ tsk. salt
2 æg
30 g smør
100 g reven persillerod eller gulerod
Rør begge slags mel, salt og mælk sammen til en jævn blanding. Rør æggene i. Lad dejen hvile 30 minutter. Smelt smørret og kom halvdelen i dejen. Rør persillerod i. Brug resten til at bage pandekagerne i.
Bag dejen til 8 pandekager. Brug gerne en slip-let pande til at bage på. Kom lidt smør på panden inden en ny portion dej kommes på.
Tip og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto: Henrik Freek