Lynsyltning er en ekstra hurtig form for syltning, som godt kan nås selvom man har lidt travlt

Lynsyltede cherrytomater, agurker og skalotteløg
Syltede cherrytomater: Bring lige dele eddike, vand og sukker i kog i en gryde. Kom cherrytomater, chili og fx en kvist timian i et glas og hæld den kogende lage over. Luk glasset og lad det trække til det er koldt, evt. længere i køleskabet.
Syltede agurker: Skær en agurk, flæk den på langs, fjern kernerne og skær den i grove stykker. Kom den i et glas sammen med små halve/kvarte skalotteløg og evt. lidt dildkviste. Hæld den kogende lage over og lad det trække til lagen er kold, evt. længere i køleskabet.
Tip: Du kan sylte alle mulige former for grøntsager. Prøv dig frem med forskellligt grønt og urter.
Tip og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft