Sæsons madplan

Indfri intentionerne

Vi kender det alle sammen. Vi har et brændende ønske om at leve sundere, men den væsentligste barriere er - for børnefamilierne - manglende tid. Hvordan kan du overkomme udfordringen om for høje ambitioner og for lidt tid? Få Sæsons bedste tips til at leve sundt i en travl hverdag.

Gode intentioner er vigtige, men børnefamilier oplever, at de ikke har nok tid til at nå alt det, de gerne vil nå. Selvom de i høj grad er meget bevidste om sundhed og ønsker at bruge tid på ting som motion og madlavning, kan det være svært i en travl hverdag.

Vi ved alle sammen, at det er vigtigt at spise sundt og at give grøntsagsglæden videre til vores børn. Det er dog ikke altid så lige til, at skulle sætte sig ind i nye opskrifter med en masse sunde ingredienser, efter en lang dag med arbejde, indkøb og hvad der ellers hører til.

Men hvor der er vilje, er der vej, og med gode intentioner og ønsket om en sundere hverdag behøver der ikke nødvendigvis at være så lang vej til realitet, som man måske går og tror.

Få mere tid

Skab mere tid i den travle hverdag og få bedre overblik med en madplan.

At holde sig til en madplan er en rigtig god måde, hvorpå man kan forære sig selv lidt ekstra tid. Man er fri for at stå nede i supermarkedet flere gange om ugen, og så kan den hjælpe dig og din familie med at spise mere sundt og varieret.

Planlægning af hverdagens måltider øger chancen for, at man får spist det, man egentlig gerne vil, og at man får alt det grønne med på middagsbordet.

Ved at tilmelde dig Sæsons nyhedsbrev, får du hver uge tilsendt en gratis madplan med forslag til hverdagens måltider. Hvad end du følger den slavisk eller bruger den som inspiration, vil der med garanti være lækre, nemme opskrifter fyldt med frugt og grønt, så du og familien kan komme tættere på en sundere hverdag.

Optimer det du kender med "Én mere om dagen"

At få en sundere hverdag behøver ikke at være lig med en masse nye opskrifter, kogebøger eller ingredienser.

Ved at have fokus på en frugt eller grøntsag mere om dagen, bliver det mere overskueligt at gøre hverdagen lidt sundere, og det er et godt mål at sætte sig. Med blot én frugt eller grøntsag bliver vi alle en smule sundere, og det kræver faktisk ikke så meget.

Tag udgangspunkt i de retter dig og din familie allerede kender og kan lide og fokuser på at gøre disse sundere. Tilsæt f.eks. grøntsager i kødfarsen eller lav spaghetti ud af grøntsager.

Du kan finde mange flere tips til "Én mere om dagen" her.