Giv frugt og grønt en tur over de glødende kul. Alting dufter og smager anderledes efter et par minutter i den vilde varme

Grill med de grønne
5 HURTIGE TIPS
5 HURTIGE TIPS
- Grill squash, asparges, peberfrugt, spæde gulerødder og andre rodfrugter, løg, majs, fennikel og tomat.
- Skær grøntsagerne i større stykker, så de ikke falder ned gennem risten. Sæt dem evt. på spyd, som har ligget en halv time i blød i vand.
- Undgå at grøntsagerne brænder fast. Pensl grøntsagerne med en marinade af olie og friske krydderurter som fx estragon, salvie, persille, dild, timian eller mynte.
- De fleste stykker grøntsager skal kun grilles 5 -10 minutter, så hold øje med grillen.
- Tænk på hygiejnen. Hold grøntsager og kød adskilt. Brug to skærebrætter, to knive og to gafler til at vende med på grillen.
5 SUPER LÆKRE GRILL-OPSKRIFTER
Grillet blomkål med cheddarost
Blomkålsbøffer med hvidløgsdressing og hakket purløg
Mix grill med blandede salater og frugt
Citronmarineret kød på spyd og salat med bær
Grillet fennikel med gedeost og krydderurter
Grillet fennikel er overraskende mild og sød
Grillsalat i folie
Grøntsagerne bevarer al deres smag, saft og kraft når de grilles i alu-folie
Grillede majs
Grillede majs i skøn sød og krydret marinade
VELBEKOMMEN OG RIGTIG GOD SOMMER!