Ribs - Opskrifter, viden og tips om ribs - Sæson

Ribs

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Juli og August

Om ribs

Ribs er oprindeligt et vildtvoksende bær. Bærrene er klare, røde og bløde, med en mængde kerner omgivet af blødt frugtkød. Smagen er syrlig og en anelse bitter. Bærrene har et højt indhold af pektin hvilket gør dem velegnede til syltning og gele.

Tips til tilberedning af ribs

Lav små marengkys og server ribs til

De syrlige bær spiller godt op ad meget søde fødevare/retter

Prøv klassikeren: Rødgrød med fløde

Opbevaring

Ribs opbevares i køleskabet. Holdbarhed 1-2 dage.

Alternativ

Ribs kan ofte erstattes med andre bær f.eks. solbær eller stikkelsbær.