Pak choi - Viden og tips om pak choi - Sæson

Pak choi

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Juli, August, September og Oktober

Om pak choi

Pak choi er en bladgrøntsag fra det asiatiske køkken. Den er medlem af kål-familien.
Den ligner bladbeden men er kortere og de grønne blade er finere.
Pak choi har et højt indhold ag folat (vitamin B9) og C-vitamin. Pak choi er desuden kilde til vB6-vitamin og A-vitamin.

Tips til tilberedning

Du kan både spise de hvide stængler og de grønne blade. 

Kan anvendes i wokretter og supper.

Skal tilberedes i kort tid (ca. 1-2 minutter), så den bedst bevare farve og sprødhed. 

Opbevaring

Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet. Holdbarhed 3-5 dage. 

Alternativ

Kan i nogle tilfælde erstattes med bladbede.