Østershatte - Tips til tilberedning og opbevaring - Opskrifter med østershatte

Østershat

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November og December

Om østershat

En dejlig, mild svamp som kan bruges til at forny alle svamperetter i stedet for champignon, dog er konsistensen lidt finere. Den er god til at holde faconen ved tilberedning og tager nemt smag fra andre ingredienser.

Tips til tilberedning af østershatte

Brug østershatte i wokretten og i svampesaucen til en god bøf.

Østershatte er gode i vegetariske retter, da de er rige på umami.

Opbevaring

Østerhatte opbevares i en plasticpose i køleskabet. Holdbarhed 5-7 dage.

Alternativ

Østershatte kan ofte erstattes med andre svampe som champignon eller portobellosvampe.