Østershatte - Tips til tilberedning og opbevaring - Opskrifter med østershatte

Østershat

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November og December

Om østershat

En dejlig, mild svamp som kan bruges til at forny alle svamperetter i stedet for champignon, dog er konsistensen lidt finere. Den er god til at holde faconen ved tilberedning og tager nemt smag fra andre ingredienser.

Tips til tilberedning

Brug østershatte i wokretten og i svampesaucen til en god bøf.

Østershatte er gode i vegetariske retter, da de er rige på umami.

Opbevaring

Opbevares i en plasticpose i køleskabet. Holdbarhed 5-7 dage.

Alternativ

Kan ofte erstattes med andre svampe som champignon eller portobellosvampe.