Lollo bionda - Viden og opskrifter med salaten - Sæson

Lollo Bionda

Den smukke salat smager mildt og krydret.

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober og November

Om Lollo Bionda

Lollo bionda er en krusbladet salat. De gul-grønne blade danner et løst salathoved. Lollo bionda har en mild, krydret og sødlig smag. 

Lollo bionda er gode som pynt, da den har fine krusede blade. 

Tips til tilberedning af lollo bionda

På grund af bladenes krusede facon er det vigtigt, at man får vasket og ikke mindst tørret bladene godt.

Prøv en af disse dressinger til Lollo Bionda:

  • 2 spsk olivenolie, 1 spsk hvid balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk grovkernet Dijon sennep og smag til med salt og peber.
  • Rør ½ dl mayonnaise med 1 spsk mælk, 1 tsk eddike, og smag til med sukker, salt og peber.

Opbevaring

Lollo bionda opbevares i køleskabet.

Alternativ

Lollo bionda kan ofte erstattes med andre salater f.eks. Lollo Rosa eller Friseesalat.