Den smukke salat smager mildt og krydret.
Tips til tilberedning
På grund af bladenes krusede facon er det vigtigt, at man får vasket og ikke mindst tørret bladene godt.
Prøv en af disse dressinger til Lollo Bionda:
- 2 spsk olivenolie, 1 spsk hvid balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk grovkernet Dijon sennep og smag til med salt og peber.
- Rør ½ dl mayonnaise med 1 spsk mælk, 1 tsk eddike, og smag til med sukker, salt og peber.
Opbevaring
Opbevares i køleskabet.
Alternativ
Kan ofte erstattes med andre salater fx Lollo Rosa eller Friseesalat.
Om Lollo Bionda
Lollo bionda er en krusbladet salat. De gul-grønne blade danner et løst salathoved. Lollo bionda har en mild, krydret og sødlig smag.
Lollo bionda er gode som pynt, da den har fine krusede blade.