Lollo Bionda

Den smukke salat smager mildt og krydret.

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober og November

Tips til tilberedning

På grund af bladenes krusede facon er det vigtigt, at man får vasket og ikke mindst tørret bladene godt.

Prøv en af disse dressinger til Lollo Bionda:

  • 2 spsk olivenolie, 1 spsk hvid balsamico eddike, 1 tsk honning, 1 tsk grovkernet Dijon sennep og smag til med salt og peber.
  • Rør ½ dl mayonnaise med 1 spsk mælk, 1 tsk eddike, og smag til med sukker, salt og peber.

Opbevaring

Opbevares i køleskabet.

Alternativ

Kan ofte erstattes med andre salater fx Lollo Rosa eller Friseesalat.