Om hindbær
Hindbær er en flerfoldssamfrugt, med mange små, røde stenfrugter. De smukke hindbær har en fin og meget aromatisk smag med en syrlig tone. Hindbærret er et sart bær og skal ligge i ét lag, da det ellers bliver mast.
Hindbærdyrkning i overdækkede tunneller giver velsmagende bær af høj kvalitet med længere holdbarhed.
Tips til tilberedning af hindbær
Hindbær spises oftest helt friske eller bruges som pynt på kager eller desserter.
Prøv også at bruge hindbær i en grøn salat. De bidrager med et helt fantastisk twist i salater.
Du kan godt vælge at fryse hindbær ned. Hvis de skal bruges til grød eller lign. kan de fryses sammen i en stor pose. Hvis du vil bruge bærrene hele kan det være en god idé at løsfryse dem, så de ikke fryser sammen til en klump. Så snart i de enkelte bær er frosne kan de efterfølgende opbevares i fryseren i samme pose.
Opbevaring
Hindbær opbevares i køleskabet. De har en kort holdbarhed på ca. 1-2 dage.
Alternativ
Hindbær kan ofte erstattes med andre bær f.eks. jordbær.