Forårsløg - Opskrifter og viden om forårsløg - Sæson

Forårsløg

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Juni, Juli, August og September

Om blommer

Forårsløg ligner små porrer med en hvid bund og en grøn top. Både bund og top kan spises.
De har en mild løgsmag og bruges anvendes ofte i det asiatiske køkken.
Forårsløg har et højt indhold af A-vitamin, folat (B9-vitamin) og kostfibre. Forårsløg er desuden kilde til C-vitamin.

Tips til tilberedning

Forårsløg fungerer som smagsgiver i køkkenet.

De fungerer godt i salater eller som grønt drys på varme retter.

 

Opbevaring

Opbevares i en plastikpose i køleskabet. Holbarhed op til 10 dage.

Alternativ

Kan i nogle tilfælde erstattes med løg eller porre.