Brøndkarse - Opskrifter, viden og tips om krydderurten brøndkarse - Sæson

Brøndkarse

  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec

I sæson

Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November og December

Om brøndkarse

Brøndkarse er en bladrig krydderurt med mange små, runde, grønne blade. Brøndkarse er en flerårig plante af korsblomstfamilien. Brøndkarse har en nøddeagtig, lidt skarp og pikant smag.

Tips til tilberedning af brøndkarse

Brøndkarse er velegnet som pynt.

Brøndkarse egner sig også til at blande sammen med andre friske krydderurter i kryddersmør og i omeletter.

Opbevaring

Brøndkarse opbevares i en plastikpose eller plastikboks i køleskabet. Holdbarhed 3-5 dage.

Alternativ

Brøndkarse kan ofte erstattes med andre krydderurter.