Mandag

Toptunet Thaikylling

Ingredienser

30 min - 4 pers


250 g champignon
2 porre
200 g hvidkål
2 cm frisk ingefær
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
2 spsk. grøn karrypasta
500 g kyllingefilet i strimler
1 dåse kokosmælk
2 dl bouillon
Fiskesauce
1 lime

Tilbehør
Basmatiris
Peanuts eller cashewnødder
1 lille potte frisk koriander


Tirsdag

Spaghetti med rødbeder og mozarella

Ingredienser

30 min - 4 pers.


700 g rødbeder
2-3 fed hvidløg
1 spsk friske timianblade
2 spsk frisk hakket oregano
Olivenolie
400 g spaghetti eller anden båndpasta
200 g frisk mozzarella
75 g salte mandler/nødder


Onsdag

Stroganoff i en fart

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ kg kartofler
½ knoldselleri
1-2 spsk smør

500 g oksekød i wokstrimler
Olie til bruning
250 g rensede champignon i halve/kvarte
Salt og peber
1 spsk paprika
1 spsk konc. tomatpure
3 dl bouillon
400 g cherry tomater
¼ liter madlavningsfløde
Evt. lidt hvedemel til jævning
Persille til pynt


Torsdag

Grønkålssalat med æbler

Ingredienser

30 min - 4 personer


  • 2-3 æbler, f.eks Cox Orange eller Ingrid Marie
  • 3 dl hakket grønkål
  • 1 lille rødløg
  • Kerner af 1 granatæble

 

  • Dressing
  • 1 spsk grov dijonsennep
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk  lys vineddike evt. hvid balsamico
  • Salt og peber
  • 35 g valnøddekerner

Fredag

Deep pan pizza med jordskokker

Ingredienser

30 min - 4 person


Pizzadej
2 dl lunkent vand
25 g gær
1 tsk salt
75 g grahamsmel
125 g italiensk pizzamel
ca. 100 g hvedemel

Fyld
200 g jordskokker
2 kartofler
2 rødløg
200 g reven mozarella
1 spsk olivenolie
2 tsk timian
salt og peber
100 g rucola